Dienstleistungen
Kompetenz
Über uns
Forschung
Kontakt
Publikationen
Publikationen des Forschungsinsituts
Lebensmittel-Qualität im Licht der Fluoreszenz-Anregungs-Spektroskopie. Kapitel in: Vom Acker auf den Teller Was Lebensmittel wirklich gesund macht. J. Peschke (Hrsg.), atVerlag,151-158
2021
Jenifer Wohlers & Peter Stolz
ISBN: 978-3-03902-111-6
Fluorescence Excitation Spectroscopy (FES) to Evaluate the Farming System`s Impact on Food Quality. Chapter 15 in: Subtle Agroecologies: Farming with the Hidden Half of Nature. J. Wright (Hrsg.)
2021
Jenifer Wohlers, Peter Stolz, Gudrun Mende, Jürgen Strube† in Memoriam
167-177, CRC Press.
https://doi.org/10.1201/9780429440939
Measuring delayed luminescence by FES to evaluate special quality aspects of food samples – an overview. Open Agriculture
2019
Peter Stolz, Jenifer Wohlers & Gudrun Mende
4 (1), 410-417
https://doi.org/10.1515/opag-2019-0039
Low-dose X-ray irradiation of wheat and bean samples detectable by fluorescence excitation spectroscopy (FES), Biological Agriculture & Horticulture
2019
Peter Stolz, Jenifer Wohlers, Gudrun Mende, Tabea Meischner, Roya Bornhütter, Bien’jumin Wolfssohn & Uwe Geier
35 (3), 151-157, DOI: 10.1080/01448765.2018.1553122
https://doi.org/10.1080/01448765.2018.1553122
Differentiation between milk from low-input biodynamic, intermediate-input organic and high-input conventional farming systems using fluorescence excitation spectroscopy (FES) and fatty acids, Biological Agriculture & Horticulture
2019
Jenifer Wohlers & Peter Stolz
DOI: 10.1080/01448765.2019.1580615
https://doi.org/10.1080/01448765.2019.1580615
The Application of Fluorescence Excitation Spectroscopy of Whole Samples for Identification of the Culture System of Wheat and Carrots—Method, Validation, Results, Biological Agriculture & Horticulture
2010
Jürgen Strube & Peter Stolz
27 (1), 59-80
https://doi.org/10.1080/01448765.2010.10510430
Lebensmittel vermitteln Leben – Lebensmittelqualität in erweiterter Sicht. Dipperz, KWALIS Qualitätsforschung Fulda GmbH
2004
Jürgen Strube & Peter Stolz
ISBN 3-935769-01-6
Lichtspeicherung und Lebensmittelqualität. Ökologie & Landbau
2001
Jürgen Strube & Peter Stolz
117 (1/2001), 15-19
http://orgprints.org/1960/